Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να ελπίζει σε Final 4»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να ελπίζει σε Final 4»
Ο Ερυθρός Αστέρας δοκιμάζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στον Ολυμπιακό (27/1, 21:00) και ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Πειραιώτες.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Τσεντεβίτα Ολίμπια για την Αδριατική Λίγκα και πλέον στρέφεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά από το ματς με τους Σλοβένους, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες που μπορούν να έχουν οι Σέρβοι για το ματς στο ΣΕΦ:

«Στην κατάστασή μας, πραγματικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσδοκίες ή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι. Ακόμη και πριν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ανέφερα πως το ζητούμενο για εμάς στον Ερυθρό Αστέρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε έπειτα από τη μακρά αποχή (σ.σ. λόγω Covid-19). Είχαμε το ματς με τη Βιλερμπάν, έπειτα εκείνο με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Για τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει κανείς μόνο θετικά. Μια μεγάλη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά κι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος, ότι μπορεί να πάει στο Final 4. Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δηλαδή, το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα