Γιόβιτς: Η πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό

Γιόβιτς: Η πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό

Γιόβιτς: Η πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Στέφαν Γιόβιτς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έκανε την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας σταδιακά στροφές πριν θέσει εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Παραμένει εκτός ο Μαντζούκας, ατομικό ο Μέικον.

O Γιόβιτς αφίχθη στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας 18/1 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, εξηγώντας στις πρώτες δηλώσεις του πως νιώθει εξαιρετικά από άποψη φυσικής κατάστασης, τονίζοντας πως ύστερα από μερικές προπονήσεις θα είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Σέρβος πρώην γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, της Μπάγερν και της Χίμκι βρέθηκε σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη.

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (21/1) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα έκανε ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο Στέφαν Γιόβιτς

Στέφαν ΓιόβιτςΣτέφαν Γιόβιτς

@Photo credits: Panathinaikos BC Facebook