Ιτούδης: «Καλύτερος εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, λύσαμε την άμυνα ζώνης στο πρώτο παιχνίδι»

Newsroom
Ιτούδης: «Καλύτερος εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, λύσαμε την άμυνα ζώνης στο πρώτο παιχνίδι»
Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (12/01) τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι πολύ ανταγωνιστικοί εντός έδρας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «φιλοξενείται» στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague και πρώτης για μία ακόμη «διαβολοβδομάδα». Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι της Τετάρτης (12/01, 21:00) και στάθηκε στην εικόνα των «πρασίνων» εντός έδρας, στον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά και στην αντίδραση της ομάδας του στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Γυρίζουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Σίγουρα, η υγεία είναι το πρώτο πράγμα. Εμείς κάναμε καλή προπόνηση. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη στα εντός έδρας παιχνίδια... είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.

Ποστάρουν τον Παπαπέτρου ή τον Κασελάκη, παίζουν pick-n-rolls ή off-screen για τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, γενικά ψάχνουν τον Παπαγιάννη γύρω από το ζωγραφιστό και τρέχουν καλύτερα. Άλλαξαν στρατηγική πρόσφατα στην άμυνα και παίζουν με πολλές ζώνες. Το λύσαμε καλά αυτό το θέμα στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε να πάμε και να αγωνιστούμε ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.