Μακάμπι: Επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις ο Νάναλι

Μακάμπι: Επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις ο Νάναλι

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι: Επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις ο Νάναλι
Επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος είχε απουσιάσει από τα τρία τελευταία ματς της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σε Ευρώπη κι Ισραήλ.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η «ομάδα του λαού», ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα (4/1), έπειτα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα ατομικών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε συμπεριλάβει τον Αμερικανό σκόρερ στην αποστολή της Μακάμπι για το τελευταία χρονικά ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Μονακό στο Πριγκιπάτο, ενώ ακολούθως τον είχε αφήσει εκτός για το πρωτοχρονιάτικο ντέρμπι με τη Χάποελ στην Ιερουσαλήμ αλλά και το χθεσινό ματς με την Μπνέι Χερτσλίγια, για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Ισραήλ θα υποδεχθούν - καλώς εχόντων των πραγμάτων - την Μπασκόνια την προσεχή Πέμπτη (6/1) στο πλαίσιο της «λειψής» 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Νάναλι, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 26 Δεκεμβρίου και το ματς με την Χάποελ Τελ Αβίβ, αναμένεται να επιστρέψει στην δράση στο προσεχές ματς με τους Ισπανούς.