Μπαρτσελόνα: Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Αμπρίνες (vid)

Μπαρτσελόνα: Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Αμπρίνες (vid)

Μπαρτσελόνα: Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Αμπρίνες (vid)
Η αποθεραπεία του Άλεξ Αμπρίνες συνεχίζεται, με τον έμπειρο Ισπανό παίκτη να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Οι πρώτοι μήνες της σεζόν για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κύλησαν δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 28χρονου διεθνούς φόργουορντ. Ο Αμπρίνες (1.98μ.) είχε χειρουργηθεί στο γόνατο περί τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου κι έκτοτε ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Η αποθεραπεία του βαίνει καλώς, με τον ίδιο να δημοσιεύει βίντεο στα social media εν ώρα προπόνησης, κάνοντας διάδρομο. Ο Αμπρίνες είχε επεκτείνει κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα έως το 2026 κι εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό «περιουσιακό στοιχείο» του συλλόγου.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα της επανόδου του ανέφερε πως αναμένεται να φορέσει ξανά τα «μπλαουγκράνα» εντός του Ιανουαρίου και μένει να δούμε πότε ο κόουτς «Σάρας» θα είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσει ξανά. Το βέβαιο είναι πως βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Πέρσι σε 39 ευρωπαϊκές συμμετοχές μέτρησε 6.1 πόντους και 1.8 ριμπάουντ, ενώ στο Ισπανικό πρωτάθλημα κατέγραψε 7.8 πόντους σε 39 ματς, βοηθώντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Το ποστάρισμα του στο Twitter:

@Photo credits: euroleague.net