Μακάμπι: Στηρίζει Σφαιρόπουλο

Μακάμπι: Στηρίζει Σφαιρόπουλο

Μακάμπι: Στηρίζει Σφαιρόπουλο
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με ανακοίνωσή της, στήριξε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Παράλληλα, η ομάδα του Ισραήλ τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλησε να βάλει τέλος στη φημολογία περί απομάκρυνσης του Γιάννη Σφαιρόπουλου απ' τoν πάγκο της. Η ομάδα του Ισραήλ συμπλήρωσε 8 σερί ήττες, χάνοντας στη Γαλλία από τη Μονακό, με την διοίκηση να στηρίζει τον Έλληνα προπονητή.

«Η διοίκηση θέλει να βάλει τέλος στις φημολογίες και να ξεκαθαρίσει ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ ανέφεραν ότι ο Σφαιρόπουλος θα είναι στον πάγκο και στο επόμενο ματς της Μακάμπι κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ και λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση της ομάδας έσπευσε να προσφέρει τη στήριξή της στον Έλληνα προπονητή.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της Μακάμπι, η οποία έχει ρεκόρ 7-11 στη βαθμολογία της EuroLeague, τονίζει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ επισημαίνει ότι στόχος της είναι να φέρει την ομάδα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

@Photo credits: EuroLeague