Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα, στον αέρα το ματς με την Ζάλγκιρις

Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα, στον αέρα το ματς με την Ζάλγκιρις

Newsroom
Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα, στον αέρα το ματς με την Ζάλγκιρις
Ο Παναθηναϊκός έχει άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού που αφορούν παίκτες και πλέον είναι πολύ πιθανή η αναβολή του αγώνα με την Ζάλγκιρις Κάουνας.

Αν και το βράδυ της Πέμπτης (30/12, 21:00) ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις Κάουνας για την πρεμιέρα του β' γύρου, βρέθηκαν άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις των «πρασίνων» και πλέον είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το παιχνίδι με την λιθουανική ομάδα.

Πλέον οι «πράσινοι» μετρούν 10 κρούσματα στο σύνολο, κάτι που βάζει εκ των πραγμάτων απαγορευτικό στην διεξαγωγή του αγώνα. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η ανακοίνωση της EuroLeague αναφορικά με την πιθανή αναβολή της αναμέτρησης.

Τα μέλη των νταμπλούχων έκαναν εκ νέου μοριακά τεστ το πρωί της Πέμπτης (30/12) με αποτέλεσμα να προκύψουν τρία νέα κρούσματα!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.»