Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Οριόλα

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Οριόλα

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Οριόλα
Ο αρχηγός των Καταλανών βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αναμένεται να απουσιάσει το επόμενο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα, ο Πιερ Οριόλα θα χρειαστεί να μείνει μέχρι νεοτέρας σε καθεστώς καραντίνας χωρίς να βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, αυτό έγινε αντιληπτό μετά από τεστ που διενεργήθηκαν το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου και είναι το δεύτερο κρούσμα των «μπλαουγκράνα» μέσα σε 10 ημέρες. Θυμίζουμε πως ο Ντάνιελ Χέιζ είχε μπει στη συγκεκριμένη λίστα λίγο πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και χρειάστηκε να μείνει απομονωμένος στην Αθήνα ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Ανδόρρα στις 28/12 για το εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ λίγο αργότερα θα φιλοξενηθούν από την Μπασκόνια (30/12) για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.