Οδεύει σε αναβολή και το Αρμάνι-Άλμπα λόγω των κρουσμάτων

Newsroom
Οδεύει σε αναβολή και το Αρμάνι-Άλμπα λόγω των κρουσμάτων
Τα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της Αρμάνι Μιλάνο ενδεχομένως να βάλουν «φρένο» και στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για την πρεμιέρα του β' γύρου της EuroLeague.

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά τις τάξεις της ιταλικής ομάδας, η οποία αριθμεί αισίως 10 απουσίες!

Οι επτά από αυτές αφορούν την Covid-19 ενώ υπάρχουν και τρεις τραυματίες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των οκτώ παικτών ώστε να μπορεί να διεξαχθεί αναμέτρηση για την EuroLeague.

Όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε ήδη το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις Κάουνας το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22/12 στη Λιθουανία, ενώ όπως ανέφερε και η Gazzetta dello Sport, αναμένεται να αναβληθεί και το παιχνίδι της Αρμάνι με την Άλμπα!

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση που θα είναι και η πρώτη του β' γύρου και για τις δύο ομάδες, είναι να διεξαχθεί το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου στο Μιλάνο, αλλά σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη αναβολή σε ματς της ιταλικής ομάδας.

@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.