Σλούκας: «Τιμωρήσαμε την άμυνα ζώνης»

Newsroom
Σλούκας: «Τιμωρήσαμε την άμυνα ζώνης»
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε καταπληκτικά στο ΟΑΚΑ και είχε κομβικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 65-84.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ελληνας γκαρντ θέλοντας να εξηγήσει λίγο τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη, ανέφερε, «Το προηγούμενο παιχνίδι μας έδειξε πως το ματς τελειώνει στο 40'. Όλοι νιώσαμε πως τελείωσε σε εκείνο το σημείο. Κάναμε καλή δουλειά. Τιμωρήσαμε την άμυνα ζώνης που είχαμε κολλήσει στο πρωτάθλημα και νικήσαμε δίκαια. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες μας βγήκε και το παιχνίδι. Το ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολη έδρα. Κερδίσαμε ένα αντίπαλο που είναι ο αιώνιος αντίπαλος».

Για τον πρώτο γύρο της Euroleague και το ρεκόρ 12-5 είπε, «Το ρεκόρ είναι αρκετά καλό αλλά σαν ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Ξεκινάμε με την ΤΣΣΚΑ στην έδρα μας. Να διατηρήσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας. Μας ανοίγει η όρεξη για περισσότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.