Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση για τα προβλεπόμενα μέτρα ενόψει του ντέρμπι

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση για τα προβλεπόμενα μέτρα ενόψει του ντέρμπι
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο της για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:00).

Aναλυτικά η ανακοίνωση της... πράσινης ΚΑΕ για τα μέτρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:00)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό (23/12, 21.00).

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά πως δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε ενήλικους φιλάθλους οι οποίοι δεν θα έχουν στην κατοχή τους έγκυρo πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και σε ανήλικους φιλάθλους που δεν θα έχουν στην κατοχή τους έγκυρο αρνητικό τεστ (PCR εντός 72 ωρών, Rapid εντός 48 ωρών ή Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα).

Στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει παρανόμως να εισέλθει στο γήπεδο τότε οι ποινές θα είναι αυστηρές.

Θα ισχύσουν «δρακόντεια μέτρα» και θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Φίλοι του Παναθηναϊκού, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προσπαθήσετε να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία. Οι θύρες θα ανοίξουν 2.5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18.30).

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό μας τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

- Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με έγκυρo πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

- Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων (4 έως 17 ετών) στο γήπεδο, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Σε περίπτωση που κάποιος ενήλικος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάποιος ανήλικος κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

- Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες (απαιτούνται έγκυρα πιστοποιητικά) και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

- Σημειώνεται πως τα πάνω διαζώματα του ΟΑΚΑ (401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411) θα παραμείνουν κλειστά.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.