Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μάχη αιώνιων στο ΟΑΚΑ

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μάχη αιώνιων στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime) στο ματς που κλέβει την παράσταση για την 17η αγωνιστική στη Euroleague.

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Οι αιώνιοι είχαν έρθει αντιμέτωποι και για το πρωτάθλημα, τότε που η ομάδα του Πρίφτη έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από το ΣΕΦ.

Οι.. πράσινοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-12, ενώ οι Πειραιώτες είναι τρίτοι με 11 νίκες και 5 ήττες. Το τριφύλλι ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι. Χωρίς Χάουαρντ Σαντ Ρος θα παραταχθεί το τριφύλλι, ενώ μοναδική απουσία ο Κουίνσι Έισι ο οποίος έχει οξεία αμυγδαλίτιδα από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Την Τρίτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα, ένα που αφορούσε μέλος του staff και ένα που αφορούσε παίκτη της ομάδας, όμως χθες ενημέρωσε πως ήταν αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού ένα 24ωρο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως το ντέρμπι θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος, ενώ ο Έβανς τόνισε πως θα είναι ότι καλύτερο να καρφώσει μπροστά στον Φαλ.

Aπό την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για τη ζώνη του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να παίξουν όπως εκείνοι θέλουν στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: INTIME