Έβανς: «Σοκ τα κρούσματα Covid-19, ό,τι καλύτερο να καρφώσω μπροστά στον Φαλ»

Έβανς: «Σοκ τα κρούσματα Covid-19, ό,τι καλύτερο να καρφώσω μπροστά στον Φαλ»

Newsroom
Έβανς: «Σοκ τα κρούσματα Covid-19, ό,τι καλύτερο να καρφώσω μπροστά στον Φαλ»
Ο Τζέρεμι Έβανς αφού αναφέρθηκε στα κρούσματα κορονοϊού, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (23/12, 21:00) και είπε ότι θέλει να καρφώσει μπροστά στον Φαλ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ στάθηκε αρχικά στα κρούσματα κορονοϊού που «χτύπησαν» τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι «πρέπει να μείνουμε ασφαλείς, να προσέχουμε και πρέπει να προσέχουμε, αλλά πρέπει να προπονηθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι» και συνέχισε:

«Πάντα επιθυμείς να μην είσαι θετικός και να βγεις αρνητικός. Με τα παιδιά κάνουμε τα ίδια πράγματα και είμαστε με τον ίδιο κόσμο. Είναι σκληρό και είναι ένα σοκ για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε και να παραμείνουμε ασφαλείς».

Σχετικά με το πώς επηρεάζει την ψυχολογία των δύο ομάδων το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τόνισε: «Είναι φυσικό ότι από τη στιγμή που κερδίσαμε θέλουν να απαντήσουν και εμείς να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος. Θα έρθουν για να κερδίσουν και εμείς πρέπει να δώσουμε μάχη. Δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι στις εξέδρες για να μας υποστηρίξουν».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός προοδεύει, ειδικά μετά την καλή εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα είπε: «Είναι μια μεγάλη διαδρομή. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, να χτίζουμε τη χημεία μας. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος».

Αναφορικά με τα κύρια όπλα του Ολυμπιακού σημείωσε πως: «Οι σουτέρ τους πρώτα από όλα και τα επιθετικά ριμπάουντ, όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουν τον ψηλό στη μέση (σ.σ εννοεί τον Φαλ), οπότε θα είναι πρόκληση. Όλα ξεκινούν από τα ριμπάουντ και την άμυνα».

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς είναι η αίσθηση να αντιμετωπίζει κανείς έναν τόσο ψηλό σέντερ ανέφερε: «Για μένα είναι πρόκληση να παίζω αντίπαλος με ένα παίκτη του δικού του μεγέθους. Όμως κάθε μέρα στην προπόνηση μαρκάρω τον Παπαγιάννη, οπότε είμαι συνηθισμένος. Ένα κάρφωμα απέναντι του θα ήταν ό,τι έπρεπε!».

Τέλος, σε ερώτηση για το sold out που έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είπε ότι: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μας επηρεάζει και μας βοηθά η ενέργεια των φιλάθλων. Είναι ένα παιχνίδι, όμως το να τους ακούς και να ξέρεις πως είναι εκεί έχει τεράστια διαφορά».