Κώστας Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι θα είμαστε με Γιάννη και Θανάση στο Eurobasket» (vid)

Newsroom
Κώστας Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω ότι θα είμαστε με Γιάννη και Θανάση στο Eurobasket» (vid)
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο Eurobasket 2022 θα βρεθούν και τα τρία από τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Τελείως διαφορετική η ζωή σε Αμερική και Ευρώπη. Τόσο η καθημερινότητα, όσο και μπασκετικά. Ο ρυθμός, ο τρόπος παιχνιδιού, όμως δεν θα έλεγα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά έτσι ώστε να σε αλλάξει ως παίκτη και ως άνθρωπο» ήταν τα λόγια του Κώστα Αντετοκούνμπο στην εκπομπή «Jump Ball» της ΕΡΤ και συνέχισε: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος».

Όσο για τη θέση του; «Θα είμαι ότι θέλει ο προπονητής να είμαι. Τέσσερα, πέντε και θα μαρκάρω όποιον θέλει ο προπονητής. Δεν έχω βάλει στον εαυτό μου μια θέση. Δεν ξέρω. Οι πιο πολλοί με έλεγαν πεντάρι» ενω είπε επίσης: «Πρότυπα μου είναι τα αδέρφια μου. Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεξ. Είναι πιο εύκολο γι' αυτούς να βλέπουν τα παιχνίδια μου γιατί είναι πρωί αλλά για μένα είναι πιο δύσκολο γιατί κοιμάμαι. Η επικοινωνία ωστόσο είναι καθημερινή. Με συμβουλεύουν αλλά δεν μιλάμε πάντα για μπάσκετ. Έχουμε και άλλα πράγματα να λέμε.»

Όσο για την Εθνική ομάδα ενόψει και του Eurobasket 2022; «Πιστεύω ότι θα είμαστε και οι τρεις παρόντες. Ο κόσμος θα πάρει αυτό που θέλει. Το έχουμε συζητήσει στον καναπέ για πλάκα να παίξουμε και οι 4 μαζί και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο με την Εθνική».

@Photo credits: INTIME