Μεσίνα: «Έρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός»

Newsroom
Μεσίνα: «Έρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός»
Ο προπονητής της Αρμάνι μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην άμυνα και στα σημεία που θα καθορίσουν τον νικητή. Ο Κάιλ Χάινς από την πλευρά του τόνισε πως κάθε παιχνίδι στη διοργάνωση είναι δύσκολο.

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της Euroleague και ο Ετόρε Μεσίνα κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άμυνα των «πρασίνων», αλλά και στα σημεία που θα καθορίσουν τον νικητή.

Συγκεκριμένα, ο Μεσίνα δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις, έχει μέγεθος και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς του, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η άμυνα ζώνης, που κάποιες φορές γίνεται μια match-up ζώνη, του επέτρεψε να κερδίσει το ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Για άλλη μια φορά, ο έλεγχος των ριμπάουντ και η δημιουργία ελεύθερων σουτ θα είναι βασικά στοιχεία, για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Την ίδια ώρα, ο Κάιλ Χάινς είπε: «Αντιμετωπίζουμε τον ιστορικό Παναθηναϊκό, μια επικίνδυνη ομάδα. Στην Euroleague κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο.

Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια σε αυτή τη σεζόν - μαραθώνιο. Για εμάς είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για να διαχειριστούμε το πρόγραμμα, την πίεση και τις καταστάσεις».

@Photo credits: euroleague