Πρίφτης: «Σκληρή ομάδα η Αρμάνι, υπάρχουν άλλα παιχνίδια που πρέπει να κοιτάξουμε πριν το ντέρμπι»

Πρίφτης: «Σκληρή ομάδα η Αρμάνι, υπάρχουν άλλα παιχνίδια που πρέπει να κοιτάξουμε πριν το ντέρμπι»

Newsroom
Πρίφτης: «Σκληρή ομάδα η Αρμάνι, υπάρχουν άλλα παιχνίδια που πρέπει να κοιτάξουμε πριν το ντέρμπι»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μιλάνο και στάθηκε στην εμπειρία της Αρμάνι, την απουσία του Νέντοβιτς, αλλά και το... μακρινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Τρίτης (14/12) με την Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε την σοβαρότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα απέναντι στους έμπειρους Ιταλούς, ενώ αναφέρθηκε στην απουσία του Νέντοβιτς, στα μεταγραφικά σενάρια και... τον μακρινό Ολυμπιακό.

Για το παιχνίδι στο Μιλάνο: «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα, πολύ έμπειρη καθώς διαθέτει παίκτες με πορεία στην Ευρωλίγκα. Παίζουνε με αρκετή σωματική επαφή. Χρειάζεται από μέρους μας μεγάλη συγκέντρωση και πρέπει να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαφώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Είναι μία συνθήκη που σαφώς καλούμαστε αναγκαστικά να προσαρμοστούμε. Είναι ένας παίκτης που μας δίνει αρκετά πράγματα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση, ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρήκε τον ρυθμό του. Αναμφίβολα είναι μία απώλεια, αλλά νομίζω ότι μέσα από άλλες δουλειές και μέσα από τα υπόλοιπα παιδιά, μπορούμε να καλύψουμε σε ένα μεγάλο βαθμό το κενό».

Για το ντέρμπι των «αιωνίων»: «Νομίζω είναι πολύ πρόωρο ακόμα, υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις πριν από αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσουν και θα είναι λάθος αν αποπροσανατολιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Για τα μεταγραφικά σενάρια και τον Γιόβιτς: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε, η ομάδα συνεχίζει ως έχει και πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όταν οι συνθήκες και η κατάσταση το απαιτήσουν θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για το καλύτερο της ομάδας. Σίγουρα έχουμε τα μάτια μας στην αγορά και βλέπουμε τι υπάρχει. Ο παίκτης που αναφέρατε την δεδομένη στιγμή, όπως γνωρίζετε, δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψη μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.