Πρίφτης: «Έχει ταλέντο και στην ασίστ ο Μέικον, ο Νέντοβιτς θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα»

Πρίφτης: «Έχει ταλέντο και στην ασίστ ο Μέικον, ο Νέντοβιτς θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα»

Newsroom
Πρίφτης: «Έχει ταλέντο και στην ασίστ ο Μέικον, ο Νέντοβιτς θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα»
Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, στάθηκε στον Ντάριλ Μέικον, ενώ υποστήριξε ότι την επόμενη εβδομάδα ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Μετά τη νίκη των «πρασίνων» απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, ο Έλληνας τεχνικός είπε για το ματς ότι «θέλω να συγχαρώ τους παίκτες κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο. Ήταν προφανές ότι αλλάξαμε την νοοτροπία μας. Ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα μας στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση και κάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά, για να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και στα επόμενα παιχνίδια» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του.

«Κοιτάξτε, είναι κρίμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε 30 πόντους. Πολλές φορές μπορεί να περάσει ένα ημίχρονο χωρίς να τους βάλουμε. Βάλαμε πέντε τρίποντα στην πρώτη περίοδο. Δεν προσπαθήσαμε στην άμυνα για να εκμεταλλευτούμε την καλή μας μέρα στην επίθεση. Το διορθώσαμε, προσαρμοστήκαμε στο πώς παίζει η Άλμπα. Μας βοήθησε η τακτική μας, την ακολουθήσαμε. Κάναμε αλλαγές, πήραμε τα μακρινά σουτ. Πρέπει να παίζουμε έτσι».

Όσο για τον Ντάριλ Μέικον και αν μπορεί να βοηθήσει από τον άσο; «Ο άνθρωπος αυτός έχει ταλέντο, φαίνεται. Το θέμα είναι να μπορέσει να παίξει μέσα σε ένα σύστημα, να φύγει από την ντρίμπλα, να κινηθεί μακριά από την μπάλα. Αλλά, έχει ταλέντο. Για εμένα μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις. Πρέπει να διορθώσει το πώς προσεγγίζει κάποια παιχνίδια, καμιά φορά είναι συναισθηματικός. Είναι φανερό ότι έχει ταλέντο στην τελική πάσα, έχει πολύ καλό timing».

Και κατέληξε μιλώντας για τον Νεμάνια Νέντοβιτς: «Όταν και ο Νέντοβιτς με τον Ιωάννη και τον Οκάρο είναι σε καλύτερη κατάσταση, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Για τον Νέντοβιτς δεν ξέρω σε ποιο ματς θα επιστρέψει. Κάποια στιγμή, κάποιο ματς της επόμενης εβδομάδας θα το παίξει. Δεν ξέρω αν θα είναι κάποιο ή κάποια. Το βλέπω δύσκολο να είναι το παιχνίδι της Τρίτης».

@Photo credits: INTIME