Ντόμπριτς για Ολυμπιακό: «Μας περιμένει ένας εξαιρετικός αντίπαλος»

Ντόμπριτς για Ολυμπιακό: «Μας περιμένει ένας εξαιρετικός αντίπαλος»

Newsroom
Ντόμπριτς για Ολυμπιακό: «Μας περιμένει ένας εξαιρετικός αντίπαλος»
Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς στάθηκε στη δύναμη της έδρας, μιλώντας με αφορμή την αυριανή (9/12, 20:00) αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά από 13 αγωνιστικές στην EuroLeague έχει ρεκόρ 5-8 και το βράδυ της Πέμπτης θα ψάξει την έκτη του φετινή επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος γκαρντ-φόργουορντ της σερβικής ομάδας εξήγησε ενόψει της αυριανής συνάντησης με τους Πειραιώτες πως «ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Μια αθλητική ομάδα με ποιότητα σε κάθε θέση της πεντάδας. Εμείς θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας κι ευελπιστώ πως θα το χρησιμοποιήσουμε το γεγονός αυτό ως όπλο για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος περιφερειακός επεσήμανε ότι «είναι πιο εύκολο για εμάς όταν προερχόμαστε από νίκες όπως αυτή στην Ρωσία (σ.σ. με την Ζενίτ) κι ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, παρότι ξέρουμε πως μας περιμένει ένας εξαιρετικός αντίπαλος. Ωστόσο θα το επαναλάβω ότι έχοντας τους οπαδούς μας πίσω μας, πρέπει να μην αφήσουμε αυτό το στοιχείο ανεκμετάλλευτο και να το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».