Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Newsroom
Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επεσήμανε τις δύσκολιες της αυριανής (9/12, 20:00) αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρεκόρ 5-8 έπειτα από 13 «στροφές» στην EuroLeague και το βράδυ της Πέμπτης θα αναζητήσει το έκτο του εφετινό ροζ φύλλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας δήλωσε αρχικά ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στην ελληνική ομάδα πως «ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το έχουν ήδη αποδείξει αυτό μέχρι στιγμής, έχουν εξαιρετικό ρυθμό στα παιχνίδια που έχουν δώσει. Έδειξαν πως έχουν να δώσουν πολλά κι ότι είναι σε θέση να παλεύουν για τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Ο έμπειρος προπονητής εξήγησε ακόμη ότι «έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι γεμάτη από ποιότητα κι εμπειρία. Κέρδισαν τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, στην έδρα της Ούνικς και της Αρμάνι στην Ιταλία, με πειστικό τρόπο. Κάτι που σημαίνει πως εμείς πρέπει να αγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο αύριο το βράδυ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.