Λάσο: Συμπλήρωσε 800 παιχνίδια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Λάσο: Συμπλήρωσε 800 παιχνίδια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ευαγγελος Στελλάκης
Λάσο: Συμπλήρωσε 800 παιχνίδια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Πάμπλο Λάσο έδωσε χθες απέναντι στην Μακάμπι τον 800ο του αγώνα ως head coach της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χθες βράδυ η Ρεάλ έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι στο WiZink Center, επικρατώντας οριακά με 72-70. Μια πολύ σημαντική νίκη για τους Los Blancos σε βαθμολογικό επίπεδο (βρίσκονται στην κορυφή της EuroLeague με ρεκόρ 11-2) αλλά και σε προσωπικό για τον Πάμπλο Λάσο, καθώς αυτό ήταν το 800ο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας.

Ο πολυνίκης τεχνικός των Μαδριλένων δεν θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στο ατομικό του επίτευγμα, αναφέροντας απλά πως «είμαι περήφανος για τους παίκτες μου επειδή έδειξαν ξανά χαρακτήρα, αυτή είναι η ταυτότητα μας». Θυμίζουμε πως ο Λάσο ξεπέρασε στην αρχή της φετινής σεζόν το φράγμα των 600 νικών και το... κοντέρ του συνεχίζει να γράφει. Κατά την δεκαετία του στην Ρεάλ, έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση 5 πρωταθλημάτων, 6 κυπέλλων, 6 σούπερ καπ εντός των τειχών.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο είχε πανηγυρίσει τον τίτλο της EuroLeague το 2015 και το 2018, ένω σε διεθνές επίπεδο το Διηπειρωτικό τρόπαιο το 2015.

Όπως και να 'χει, ο Λάσο γιόρτασε τη συμπλήρωση οκτώ εκατοντάδων ματς με την Ρεάλ, με την 6η διαδοχική νίκη (αήττητη από την 8η ως την 13η αγ.) της ομάδας στην Ευρώπη.