Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο υπολογίζει ξανά τους Ράντολφ και Τόμκινς

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο υπολογίζει ξανά τους Ράντολφ και Τόμκινς

Ευαγγελος Στελλάκης
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο υπολογίζει ξανά τους Ράντολφ και Τόμκινς
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται αύριο την Μακάμπι (2/12, 21:45) κι ο Πάμπλο Λάσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τους Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμκινς να επιστρέφουν στην δράση, έπειτα από τους πολύμηνους τραυματισμούς τους.

Ο 32χρονος Άντονι Ράντολφ (ρήξη αχιλλείου) συμπληρώνει ένα χρόνο εκτός δράσης, ενώ ο 31χρονος Τρέι Τόμκινς (γόνατο) είναι νοκ-άουτ εδώ κι ένα επτάμηνο περίπου. Οι δύο βετεράνοι φόργουορντ των Μαδριλένων βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στα παρκέ, αφού πλέον προπονούνται κανονικά, όπως ανέφερε ο κόουτς Λάσο.

«Αν τους δείτε στις προπονήσεις, θα νομίζετε πως είναι έτοιμοι να παίξουν. Μπορούν να μπουν οποιαδήποτε στιγμή, αρχής γενομένης από αύριο. Δεν τους αποκλείω για το αυριανό παιχνίδι, αν και είναι λογικό πως δεν είναι έτοιμοι να παίξουν ακόμη για 30 λεπτά. Θα αξιολογήοσυμε το πρόγραμμα μας και θα επιλέξουμε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους χρησιμοποιήσουμε», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός των Los Blancos.

Ο Λάσο μπορεί και πάλι να υπολογίζει στους δύο πολύτιμους Αμερικανούς που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, αν κι είναι φυσικό πως θα χρειαστούν το χρόνο τους.

Ο Ράντολφ διανύει αισίως την 6η του σεζόν ως παίκτης της Ρεάλ, ενώ ο Τόμκινς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2015.

@Photo credits: euroleague.net