Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Φέρελ

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Φέρελ

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Φέρελ
Ο Γιόγκι Φέρελ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς ζήτησε να αποχωρήσει, από τη στιγμή που βλέπει ότι δεν υπολογίζεται.

Ο 28χρονος πλειμέικερ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη κι ως εκ τούτου αποφασίστηκε πως ήταν προτιμότερο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αναζητήσει κάποιον άλλο σταθμό στην καριέρα του, όπου θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ κατέγραψε πέντε ολιγόλεπτες εμφανίσεις στην EuroLeague, ενώ δεν είχε δηλωθεί στο ρόστερ των πρασίνων για τους αγώνες τους στην Basket League. Άλλωστε, ουδέποτε έδειξε πως ήταν ο άσος που πραγματικά χρειάζονταν οι «πράσινοι».

Σε αυτή την πεντάδα των συμμετοχών του, μέτρησε 1.6 πόντους κι 1.8 ασίστ ανά μόλις 7:59 λεπτά, δίχως να καταφέρει να εδραιωθεί στο ροτέισον του «τριφυλλιού», αν κι ήρθε στην Ελλάδα με πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες. Τις οποίες φυσικά δεν εκπλήρωσε, με το πέρασμα του να αποδεικνύεται πολύ σύντομο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.