Φαλ: «Πολύ όμορφο που φώναξε ο κόσμος το όνομα μου»

Φαλ: «Πολύ όμορφο που φώναξε ο κόσμος το όνομα μου»

Newsroom
Φαλ: «Πολύ όμορφο που φώναξε ο κόσμος το όνομα μου»
Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το ματς με την Μακάμπι, ο Μουστάφα Φαλ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος σέντερ των Πειραιωτών ήταν χαρούμενος λόγω της αποθέωσης που γνώρισε από τον κόσμο στη νίκη της ομάδας του επί της Μακάμπι, λέγοντας πως «είναι πολύ όμορφο που φώναξαν το όνομά μου, με κάνει να νιώθω υπέροχα! Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για όλη την αγάπη που μου δίνουν».

Όσο για την εικόνα του αγώνα, ο 29χρονος ψηλός εξήγησε: «Στην Κωνσταντινούπολη θέλαμε όλοι να σουτάρουμε στα 5-6 δευτερόλεπτα. Το συζητήσαμε πολύ μεταξύ μας αυτό. Απόψε παίξαμε σωστά στην επίθεση, γιατί είχαμε στο μυαλό μας να πασάρουμε σωστά την μπάλα», ενώ αστειευόμενος είπε ότι «προτιμώ να πασάρω από... το να καρφώνω! Το να πασάρω είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο».

Σχετικά με τον ρόλο του, ανέφερε: «Όταν με κάλεσε ο προπονητής να έρθω εδώ μου είπε ότι θα έχω πολλές ευθύνες. Έχω βρει χημεία με την ομάδα, παίρνω δύναμη από αυτό. Μου δίνει ενέργεια να παίζω ακόμη πιο σκληρά όταν κουράζομαι κι έτσι τα καταφέρνω».

@Photo credits: INTIME