Μέικον: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Μέικον: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Newsroom
Μέικον: «Να μείνουμε ενωμένοι»
Έπειτα από την ήττα στο Κάουνας, ο Νταρίλ Μέικον ανέφερε ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά κι έστειλε παράλληλα μήνυμα ενότητας.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρασίνων ανέφερε αρχικά ότι «όπως συζητήσαμε σήμερα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να σκεφτούμε έναν τρόπο να το ξεπεράσουμε, να παίξουμε σκληρά στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρέπει να βρούμε γρήγορα μια λύση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα ως σύνολο, όχι ατομικά ο καθένας».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν… γυρίζει η κατάσταση απάντησε πως: «Δεν είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι μια διαδικασία όλο αυτό. Η επιτυχία δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, να μείνουμε ενωμένοι και να μην σταματήσουμε να προσπαθούμε για να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας ανέφερε ότι: «Στο scouting είδαμε ότι η Μπάγερν ψάχνει πολύ το mismatch. Είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε. Δουλέψαμε σε αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το scouting, αλλά με τον τρόπο που θα παρουσιαστούμε. Ακόμη κι αν έχεις το scouting report, δεν σημαίνει ότι θα παίξεις καλύτερα».

@Photo credits: euroleague.net