Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα»

Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα»

Newsroom
Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα»
Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήθελε το «κάτι παραπάνω» και το οποίο δεν είχε προκειμένου να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Ζάλγκιρις Κάουνας.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας του από τους Λιθουανούς είπε ότι «ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ζάλγκιρις είχε τον έλεγχο, αλλά ήμασταν κοντά. Πλησιάσαμε σε μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά είχαμε μερικές λανθασμένες επιλογές στις κατοχές μας και πήρε το προβάδισμα. Χρειαζόμασταν κάτι έξτρα, κάτι λίγο παραπάνω, για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη» και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια στη Ζάλγκιρις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στο επόμενο ματς, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα. Ταξιδεύουμε αύριο και παίζουμε μεθαύριο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για περισσότερη σκέψη».

Όσον αφορά τις διαδοχικές ήττες του Παναθηναϊκού και αυτά που λείπουν από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε: «Δεν είναι μόνο ένα - δυο πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω, όπως είπα, ένα σουτ, δυο καλύτερες άμυνες. Θέλαμε κάτι παραπάνω για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε τέτοιου είδους αγώνες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.