Λάρκιν: «Νέα ομάδα ο Ολυμπιακός με ολοφάνερη βελτίωση»

Λάρκιν: «Νέα ομάδα ο Ολυμπιακός με ολοφάνερη βελτίωση»

Newsroom
Λάρκιν: «Νέα ομάδα ο Ολυμπιακός με ολοφάνερη βελτίωση»
Ο Σέιν Λάρκιν επεσήμανε την βελτίωση του Ολυμπιακού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενόψει της αυριανής (17/11, 19:30) αναμέτρησης της Εφές με τους Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός σταρ της τουρκικής ομάδας εξήγησε πως «ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αυτή την περίοδο παίζει σε υψηλό επίπεδο. Το καλοκαίρι υπέγραψαν κάποιους σπουδαίους παίκτες που ταιριάζουν πολύ καλά στο σύστημα τους και τους έχουν οδηγήσει σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν ένα καλό μίγμα από βετεράνους και νεαρούς παίκτες, επομένως πιστεύω ότι η χημεία που έχουν ήδη αποκτήσει είναι εντυπωσιακή και θα βελτιωθεί περισσότερο όσο προχωρά η σεζόν».

Ο 30χρονος σκόρερ πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «τα προηγούμενα χρόνια είχαμε επιτυχίες κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον έχουν ολοφάνερη βελτίωση κι είναι μια νέα ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με ένταση και να παλέψουμε για κάθε κατοχή, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρίσκεται τώρα στην πρώτη τετράδα, ενώ εμείς έχουμε ξεκινήσει κάπως νωθρά τη σεζόν μας».

@Photo credits: INTIME