Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ επιδραστικές μονάδες»

Newsroom
Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ επιδραστικές μονάδες»
Η Εφές φιλοξενεί αύριο (17/11, 19:30) τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για την 10η αγωνιστική της EuroLeague κι ο Εργκίν Αταμάν έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρολεύκων.

Ο έμπειρος τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης ανέφερε αρχικά πως «ο Ολυμπιακός έχει πολύ επιδραστικές μονάδες. Ο Τάιλορ Ντόρσεϊ ως σκόρερ, ο Μουστάφα Φαλ ως η φυσική δύναμη του κάτω από το καλάθι κι ο Σάσα Βεζένκοφ με τα περιφερειακά του σουτ που ανοίγει χώρους. Όλα αυτά υπό την οργάνωση των Κώστα Σλούκα και Τόμας Ουόκαπ».

Πρόσθεσε επίσης στη συνέχεια ότι «ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που βγάζει τον αντίπαλο από τα επιθετικά του συστήματα με το να παίζει άμυνα με αλλαγές. Έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση και να παίξουμε με το μέγιστο της συγκέντρωσης και της μαχητικότητας μας».

Ο Τούρκος προπονητής ολοκλήρωσε εξηγώντας πως «θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βρούμε τη συνταγή των παλαιότερων ετών, με τον κόσμο να γίνεται ο έκτος παίκτης μας. Κανένας δρόμος προς τη νίκη δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πετύχαμε όλοι μαζί και θα το κάνουμε ξανά».

@Photo credits: INTIME