Μάρτιν: «Να μην επιτρέψουμε στην Εφές να βρει ρυθμό» (vid)

Μάρτιν: «Να μην επιτρέψουμε στην Εφές να βρει ρυθμό» (vid)

Newsroom
Μάρτιν: «Να μην επιτρέψουμε στην Εφές να βρει ρυθμό» (vid)
Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, ο Χασάν Μάρτιν ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να επιτρέψουν αύριο (17/11, 19:30) στην Αναντολού Εφές να βρει ρυθμό στην επίθεση.

Ο Αμερικανός ψηλός στάθηκε στη σημασία του να αποφύγουν εκείνος κι οι συμπαίκτες του τα λάθη κόντρα στην ομάδα του κόουτς Εργκίν Αταμάν, ενόψει της σημαντικής αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης για την 10η αγωνιστική της εφετινής EuroLeague.

«Είναι πολύ σημαντικό το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε με δύναμη, είναι οι αμυνόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Είναι σημαντικό για εμάς να μην έχουμε πολλά λάθη, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος σέντερ.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, ούτε να βρουν καλά κι εύκολα σουτ. Είναι πολύ ισχυροί σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να παίξουμε με δύναμη. Να μην παρουσιαστούμε χαλαροί γιατί διαφορετικά αν τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό, θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς».

@Photo credits: INTIME