Παναθηναϊκός: Τα... είπαν ξανά Παπαπέτρου και Λεκαβίτσιους

Ευαγγελος Στελλάκης
Παναθηναϊκός: Τα... είπαν ξανά Παπαπέτρου και Λεκαβίτσιους
«Χαρούμενοι που σε ξαναβλέπουμε, Λούκας», ανέφερε το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Λούκας Λεκαβίτσιους, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας.

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας υποδέχεται στις 20:00 στην Zalgirio Arena το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Regular Season της EuroLeague.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, η ελληνική ομάδα θυμήθηκε μέσω δημοσίευσης στο Twitter τον πρώην παίκτη της, Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο 27χρονος γκαρντ αντάμωσε ξανά για μερικά λεπτά με τον παλιό του συμπαίκτη και νυν αρχηγό του «τριφυλλιού», Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Λεκαβίτσιους συνομίλησε σε ευχάριστο κλίμα με τον έμπειρο φόργουορντ, χαιρετήθηκε με την αποστολή του Παναθηναϊκού κι είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τις μέρες του στην Ελλάδα.

Ο Λιθουανός περιφερειακός ήταν κάτοικος ΟΑΚΑ από το 2017 έως το 2019 και συνεργάστηκε με Πασκουάλ και Πιτίνο, πραγματοποιώντας με τους «πράσινους» 64 εμφανίσεις στην EuroLeague, ενώ εντός των τειχών πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων κι ενός κυπέλλου.

Το σχετικό tweet του Παναθηναϊκού:

@Photo credits: paobc twitter