Νετς και Νάγκετς τσέκαραν τον Βούκσεβιτς

Νετς και Νάγκετς τσέκαραν τον Βούκσεβιτς

Νετς και Νάγκετς τσέκαραν τον Βούκσεβιτς
Ο Σον Μαρκς (Νετς) και ο Μαρτίνας Πότσιους (Νάγκετς) βρέθηκαν στο WiZink Center για τον αγώνα της Ρεάλ με τη Ζαλγκίρις, τσεκάροντας τον Τρίσταν Βούκσεβιτς που έκανε ένα τρομερό κάρφωμα μπροστά στον Μάρεκ Μπλάζεβιτς.

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς (18χρ., 2μ.09) άρχισε να παίζει μπάσκετ πολύ μικρός, σε ηλικία 5 ετών, στο Μιλάνο και την Μπολόνια όπου ο πατέρας του, Ντούσαν έπαιζε στην Αρμάνι και τη Βίρτους.

Η πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο Άρης Γλυφάδας. Το 2015 μετακινήθηκε στον Πρωτέα Βούλας κι εν συνεχεία στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2018 αποδέχθηκε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συγκεντρώνει ταλέντα από όλη την Ευρώπη και πλέον έχει κερδίσει χώρο και χρόνο στο rotation του Πάμπλο Λάσο.

Το βράδυ της Παρασκευής 12/11 και αφού πήρε την ασίστ του Σέρχιο Γιουλ, ο Βούκσεβιτς πάτησε δυνατά και... γκρέμισε τη ρακέτα μπροστά στον Μάρεκ Μπλάζεβιτς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους (1/2 βολές, 3/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ στα 8:17 που έμεινε στο παρκέ.

Στο WiZink Center βρέθηκα μεταξύ άλλων ο Σον Μαρκς και ο Μαρτίνας Πότσιους εκ μέρους των Μπρούκλιν Νετς και των Ντένβερ Νάγκετς, αντίστοιχα. Όσον αφορά τον Βούκσεβιτς, βρέθηκε πρόσφατα στο νούμερο 33 του 2022 NBA mock draft που δημοσίευσε το ESPN.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.