Τζόρτζεβιτς: «Η Αρμάνι πήρε αθλητικούς και πολυδιάστατους παίκτες, όπως ο Μήτογλου»

Ευαγγελος Στελλάκης
Τζόρτζεβιτς: «Η Αρμάνι πήρε αθλητικούς και πολυδιάστατους παίκτες, όπως ο Μήτογλου»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέλυσε το ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας μεταξύ άλλων κι ειδική αναφορά στον Ντίνο Μήτογλου, τον οποίο χαρακτήρισε αθλητικό και πολυδιάστατο.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport πριν το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι στην Πόλη, για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, ο Σέρβος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της αποψινής (12/11, 19:45) του αντιπάλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Αρμάνι έχει ανανεώσει το υλικό της με ποιοτικούς και χαρισματικούς παίκτες όπως ο Μέλι που έχει στοιχεία που έλειπαν από την ιταλική ομάδα. Πρόσθεσαν επίσης αθλητικούς και πολυδιάστατους παίκτες, ο Ντίνος Μήτογλου είναι ένας από αυτούς όπως κι ο Χολ, αλλά κι ο Ρίτσι, ο αρχηγός μας όταν ήμουν στην Βίρτους. Πίσω από αυτούς υπάρχει η παλιά φρουρά των Ντιλέινι, Ροντρίγκεθ, Χάινς, αλλά κι ο Σιλντς τώρα τελευταία που έχει τρομερή βελτίωση».

Ο έμπειρος προπονητής εξήγησε επίσης πως «η νίκη μας στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ ήταν το... χτύπημα που χρειαζόμασταν για να πάρουμε μπρος. Τώρα έχουμε την Αρμάνι μπροστά μας, ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο της κατάταξης. Έχουμε όμως πίστη στην ομάδα μου και θα βγούμε απόψε στο παρκέ για να παλέψουμε».

Οι Λομβαρδοί είναι πρώτοι στην βαθμολογία με ρεκόρ 7-1 έπειτα από οκτώ «στροφές», ενώ οι Τούρκοι βρίσκονται αρκετά πιο πίσω, καθώς έχουν 3 νίκες και 5 ήττες.

@Photo credits: euroleague.net