Πρίφτης: «Να συμπεριφερθούμε με περισσότερη υπευθυνότητα, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί»

Νίκος Καρφής
Πρίφτης: «Να συμπεριφερθούμε με περισσότερη υπευθυνότητα, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί»
O Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ούνικς (11/11, 21:00) και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να συμπεριφερθεί με περισσότερη υπευθυνότητα.

O Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Ούνικς στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:00) για την 9η αγωνιστική της Euroleague και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη μάχη με την πρώην ομάδα του και τα σημεία που θα πρέπει να βελτιωθεί το... τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των πράσινων

Για τα 2 προσωπα του Παναθηναϊκου μέσα τη σεζόν: «Σε κάθε ματς ότι δίνεις, παίρνεις. Πρέπει να συμπεριφερθούμε με περισσότερη υπευθυνότητα του τι εκπροσωπούμε και τι είναι δίκαιο για το ρόστερ που έχουμε. Να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας χωρις να έχουμε τόσο μεγάλες αποκλίσεις. Είναι περιττό να λέμε δικαιολογίες για μπάτζερ, χρόνο κλπ».

Για την Ούνικς: «Είναι μια ομάδα που σέβομαι. Είναι μια πολύ καλή ανάμνηση η Ούνικς. Δύσκολη μεν, αλλά πολύ καλή ανάμνηση. Ένα βήμα για μένα στην προπονητική διαδρομή μου, το Καζάν. Αλλά αυτή τη στιγμή, υπερισχύει η αναγκαιότητα και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μου. Είναι τόσο ισχυρή η αναγκαιότητα της νίκης που δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί».

Η διαφορά της φετινής Ούνικς από τη δική του Ούνικς: «Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, μπορούν να εμφανιστούν με υψηλό σχήμα στα γκαρντ, αλλά και με τους πιο κοντούς παίκτες. Έχουν αθλητικούς παίκτες. Υπάρχουν 2--3 κλειδιά που θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι τους. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει το ανοιχτό γήπεδο και στα πρώτα 6-8 δευτερόλεπτα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι καλοί και στο επιθετικό ριμπάουντ».

@Photo credits: INTIME