Σφαιρόπουλος: «Πολύ ποιοτικός παίκτης ο Έισι, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Σφαιρόπουλος: «Πολύ ποιοτικός παίκτης ο Έισι, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φιλοξενήθηκε στην Cosmote Tv και μεταξύ πολλών άλλων μίλησε για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Κουίνσι Έισι, τον οποίο είχε παίκτη στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην πρόταση που είχε από τους Ντένβερ Νάγκετς, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, την αγάπη που δέχεται στην Μακάμπι ενώ στάθηκε και στις κρούσεις που είχαν γίνει από την ΕΟΚ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Όσον αφορά τον Κουίνσι Έισι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός χαρακτήρας. Τον αγαπάνε όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Είναι πολύ αθλητικός, έχει μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού, είναι πάντα έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του σαν ρολίστας και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση κάνοντας σκριν και να κινηθεί στον ελεύθερο χώρο. Γενικά είναι ένας πολύ ποιοτικός παικτής και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό» και συνέχισε:

«Ήταν ένας παίκτης που μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά τραυματίστηκε στο τέλος της χρονιάς. Ήταν η χρονιά που διακόπηκε η EuroLeague λόγω του κορονοϊού αλλά εμείς συνεχίσαμε στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Πέρυσι, τέτοια περίπου εποχή, προσπαθήσαμε να τον φέρουμε αλλά και πάλι δεν ήταν έτοιμος. Και τελικά τώρα πάει στον Ολυμπιακό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Σφαιρόπουλου στο «Pick N Roll» της Cosmote TV

@Photo credits: EuroLeague