Παναθηναϊκός: Θλάση στον προσαγωγό ο Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: Θλάση στον προσαγωγό ο Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: Θλάση στον προσαγωγό ο Νέντοβιτς
Οι εξετάσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, τη στιγμή που η συμμετοχή των Παπαπέτρου και Ουάιτ στο προσεχές ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/11, 20:00) παραμένει αβέβαιη.

Ο Σέρβος γκαρντ των πρασίνων υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Ο 30χρονος σκόρερ δεδομένα δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του συνόλου του Δημήτρη Πρίφτη στην προσεχή αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένη απάντηση αναφορικά με την επιστροφή του Νέντοβιτς στην δράση δεν υπάρχει, καθώς η κατάσταση του θα επανεκτιμάται μέρα με μέρα. Αντιθέτως, οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ (προφυλάχθηκαν στο ματς με τον Κολοσσό) ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος της σημερινής προπόνησης του «τριφυλλιού».

Βέβαια, η συμμετοχή τους στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι δεδομένη. Η απόφαση για το αν θα ακολουθήσουν τελικά την αποστολή για τη σερβική πρωτεύουσα θα ληφθεί αύριο (3/11).

@Photo credits: euroleague.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.