Πάρκερ: «Σπουδαίο που έχουμε στην ομάδα τον Κώστα, κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό»

Πάρκερ: «Σπουδαίο που έχουμε στην ομάδα τον Κώστα, κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό»
Ο Τι Τζέι Πάρκερ αναφέρθηκε στην άμυνα της Βιλερμπάν, ενώ για τον Κώστα Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι δουλεύει κάθε μέρα και η γαλλική ομάδα τον πιέζει να γίνει καλύτερος.

Ο Τι Τζέι Πάρκερ βλέπει τη δική του Βιλερμπάν να φτάνει το ρεκόρ της στο 5-2, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, και δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε στην άμυνα των παικτών του, ενώ είχε μόνο καλά λόγια για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βιλερμπάν:

«Εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στην άμυνα. Αυτό είχαμε ανάγκη να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιρνε δύναμη από τον κόσμο του και έβαζε τα τρίποντα στα πρώτα δύο εντός έδρας ματς. Τους κρατήσαμε χαμηλά και αυτό ήταν το σημαντικό».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο και την πρόοδό του: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, έρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια. Είναι νέος παίκτης, ταλαντούχος. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι το ίδιο με την G-League ή το ΝΒΑ. Δουλεύει κάθε μέρα, τον πιέζουμε. Είναι σπουδαίο να τον έχουμε στην ομάδα μας».

Για τον φετινό στόχο της Βιλερμπάν: «Είμαστε στη 2η σεζόν στην Euroleague, θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο. Σε πρώτη φάση θέλουμε όσες νίκες είχαμε πέρυσι. Οτιδήποτε καλύτερο θα είναι ένα "συν". Όμως, συνολικά, θέλουμε να γινόμαστε καλύτερα σαν ομάδα».

@Photo credits: INTIME