Νέντοβιτς: «Δεν ανησυχώ για την Εφές, αλλά για εμάς, τι θα κάνουμε σε άμυνα, επίθεση»

Νέντοβιτς: «Δεν ανησυχώ για την Εφές, αλλά για εμάς, τι θα κάνουμε σε άμυνα, επίθεση»
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές, εξηγώντας ότι η έδρα θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στους «πράσινους», ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάζει την Εφές, αλλά τα δικά του ζητήματα.

Ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές μοιράζονται το ίδιο (αρνητικό) ρεκόρ, 1-4. Και ο Νεμάνια Νέντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την αυριανή αναμέτρηση (27/10, 21:00), περιμένοντας τον αντίκτυπο του ΟΑΚΑ να ενισχύσει την προσπάθεια των «πράσινων». Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, σε άμυνα και επίθεση.

«Πιστεύω επειδή παίζουμε εντός έδρας, όλα όσα χάσαμε ήταν εκτός έδρας, το οποίο δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Τα ματς στο ΟΑΚΑ έχουν μεγάλο αντίκτυπο για εμάς, θα έχουμε παραπάνω ενέργεια από τους οπαδούς. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, να βάλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στην τελευταία περίοδο για να κερδίσουμε το ματς», τόνισε ο Σέρβος γκαρντ.

Για το περιθώριο βελτίωσης του Παναθηναϊκού στα επόμενα ματς: «Η Εφές ξεκίνησε και πέρσι όχι καλά και στο τέλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, θα ανεβάσουν τον ρυθμό τους, θα πάρουν τις νίκες που θέλουν. Δεν ανησυχώ γι' αυτούς, αλλά για εμάς, τι μπορούμε να κάνουμε στην άμυνα και στην επίθεση, η οποία δεν λειτουργεί καλά τον τελευταίο καιρό. Αλλά πρέπει να πάρουμε το τελευταίο δεκάλεπτο με την Μακάμπι και τις τρεις περιόδους με το Περιστέρι και να "χτίσουμε" πάνω σε αυτά. Παίξαμε καλή άμυνα και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Η Εφές είναι οι πρωταθλητές, το φαβορί, δεν κοιτάμε αυτούς, αλλά εμάς. Να είμαστε έτοιμοι για το ματς».

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Να είμαστε πιο σκληροί. Για να θέσουμε τον ρυθμό, να δούμε το ματς δεκάλεπτο-δεκάλεπτο, να μην βιαστούμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, και όταν φτάσουμε στο τελευταίο και να παίξουμε ένα παιχνίδι στο ίδιο επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος».

@Photo credits: INTIME