Ζάλγκιρις: Με Στρέλνιεκς και Μούντιε στη «διαβολοβδομάδα»

Ζάλγκιρις: Με Στρέλνιεκς και Μούντιε στη «διαβολοβδομάδα»

Ευαγγελος Στελλάκης
Ζάλγκιρις: Με Στρέλνιεκς και Μούντιε στη «διαβολοβδομάδα»
Οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Εμάνουελ Μούντιε αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών εσχάτως, όμως είναι πλέον σε θέση να ενισχύσουν την Ζάλκγιρις, σε μια εβδομάδα που περιλαμβάνει δύο άκρως απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια για την EuroLeague.

Ευχάριστα νέα για τον κόουτς Γιούρε Ζντοβτς στην λιθουανική ομάδα, καθώς οι δύο έμπειροι περιφερειακοί του μπήκαν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στο Τελ Αβίβ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή κι αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά κόντρα σε Μακάμπι αρχικά (26/10) και ακολούθως με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη (29/10).

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέφερε πριν την αναχώρηση πως «οι Στρέλνιεκς και Μούντιε προπονήθηκαν κανονικά, είναι πολύ σημαντικά νέα για εμάς καθώς πρόκειται για παίκτες που ήρθαν εδώ για να ηγηθούν. Προπονηθήκαμε καλά τις προηγούμενες μέρες και τώρα έχουμε περισσότερους παίκτες, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να είναι πιο αποδοτικές».

Η Ζάλγκιρις είναι ουραγός κι έχει 5 ήττες έπειτα από ισάριθμα ματς στην εφετινή EuroLeague και θα αναζητήσει το πρώτο της ροζ φύλλο στη σεζόν, αυτή την εβδομάδα.

@Photo credits: zalgiris.lt