Μέικον: «Είμαι περήφανος που προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε»

Μέικον: «Είμαι περήφανος που προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε»

Newsroom
Μέικον: «Είμαι περήφανος που προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε»
Ο Ντάριλ Μέικον στάθηκε στην ανατροπή που επιχείρησε η ομάδα του στο Τελ Αβίβ, ενώ μίλησε και για τον Γιόγκι Φέρελ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τα πράσινα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 17 πόντους και από εκείνους που προσπάθησαν για την μεγάλη ανατροπή ωστόσο στο τέλος δεν... μπόρεσε να την ολοκληρώσει μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος, μείναμε ως ομάδα μαζί. Είμαι περήφανος για εμένα και την ομάδα μου που προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια» σχολίασε ο Ντάριλ Μέικον στην κάμερα της Nova και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν το πρόβλημα ήταν η άμυνα ή η επίθεση:

«Είναι λίγο από όλα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Να βάλουμε τους εαυτούς μας στο ματς. Υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν έχουμε παίξει στην EuroLeague. Μαθαίνουμε το παιχνίδι, μαθαίνουμε ως ομάδα. Πρέπει να δουλεύουμε για να εμφανιστούμε για 40 λεπτά» ενώ στάθηκε στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα και ως σύνολο για όλο το παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε λύση και να κερδίσουμε σερί αγώνες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Να δίνουμε την καρδιά μας για 40 λεπτά».

Όσο για τον Γιόγκι Φέρελ και το ντεμπούτο του; «Έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και έχει παίξει μόνο έναν αγώνα. Προσπαθεί να μάθει την ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης και ακόμα καλύτερος συμπαίκτης. Έχω απεριόριστο σεβασμό παικτικά αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι σπουδαίος τύπος. Μιλάει σαν ηγέτης που έρχεται από το ΝΒΑ. Μόλις μάθει την ομάδα θα μας βοηθήσει πολύ».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.