Σφαιρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έρχεται για τη νίκη, ποντάρουμε στον 6ο παίκτη μας»

Newsroom
Σφαιρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έρχεται για τη νίκη, ποντάρουμε στον 6ο παίκτη μας»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21/10, 21:05) στο Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και έκανε ειδική αναφορά στο... γεμάτο γήπεδο!

Ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι ανέφερε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι»: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μετά τη νίκη μας στη Λιόν, επιστρέφουμε στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

Και συνέχισε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία με τη σειρά της ψάχνει νίκες. Έχουν παίξει πολλά εκτός έδρας παιχνίδια ενώ ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσουν τη Μπασκόνια. Θα προσπαθήσουν να νικήσουν εδώ. Γι' αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Όσο για τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο από τη στιγμή που και η Μακάμπι ανακοίνωσε sold out; «Πρέπει να έχουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα έχουμε sold out στο γήπεδο και αυτό είναι υπέροχο επειδή θέλουμε τους οπαδούς μας να είναι ο 6ος παίκτης μας ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

@Photo credits: EuroLeague