Φενέρμπαχτσε: Ειδικός ρόλος στον Μπόμπι Ντίξον στο προπονητικό επιτελείο

Φενέρμπαχτσε: Ειδικός ρόλος στον Μπόμπι Ντίξον στο προπονητικό επιτελείο

Newsroom
Φενέρμπαχτσε: Ειδικός ρόλος στον Μπόμπι Ντίξον στο προπονητικό επιτελείο
Ο Μπόμπι Ντίξον κρέμασε τα αθλητικά του παπούτσια και... προβάρει το κοστούμι καθώς η Φενέρ του έδωσε ειδικό ρόλο στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Ο «βραχύσωμος» γκαρντ έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της EuroLeague το 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε 166 ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (σ.σ. εκ των οποίων τα 10 με τη φανέλα της Βιλερμπάν τη σεζόν 2009-2010) μετρώντας 8,9 πόντους, 2,4 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 41% στα τρίποντα. Πλέον θα... σουτάρει μόνο σε προπονήσεις.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Φενέρμπαχτσε, ο 38χρονος (πια) Μπόμπι Ντίξον θα συνεχίσει στο τεχνικό επιτελείο ως προπονητής ατομικής βελτίωσης και πρεσβευτής των υποδομών. Συγκεκριμένα θα είναι υπεύθυνος για την συντονισμό των υποδομών της Φενέρ και την πνευματική και αγωνιστική ανάπτυξη των παιδιών ενώ θα είναι και βασικό κομμάτι της πρώτης ομάδας ως προπονητής ατομικής βελτίωσης.

Μάλιστα πριν από το παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν για την 4η αγωνιστικής της EuroLeague (14/10, 20:45) έχει προγραμματιστεί και ειδική τελετή προς τιμήν του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.