Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα στα άλλα παιδιά» (vid)

Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα στα άλλα παιδιά» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα στα άλλα παιδιά» (vid)
Η EuroLeague έκανε focus στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος στάθηκε στις περισσότερες ευθύνες που έχει ως αρχηγός, ενώ μίλησαν για εκείνον και οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης.

«Μεγάλωσα μέσα σε μπασκετική οικογένεια καθώς ο πατέρας μου έπαιζε μπάσκετ και συνήθως με διόρθωνε και με βοηθούσε να ωριμάσω ως άνθρωπος. Να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και στις αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου. Ήταν 100% δικές μου αποφάσεις και αυτό που με έκανε χαρούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που εγώ ήθελα» ήταν τα λόγια του Ιωάννη Παπαπέτρου στην EuroLeague, ο οποίος στάθηκε και στη θητεία του στον Ολυμπιακό:

«Δεν γίνεται να σβηστούν τα πέντε χρόνια που έμεινα στον Ολυμπιακό. Είναι κομμάτι του εαυτού μου και της προόδου μου. Και είμαι χαρούμενος για τα όσα είχαμε πετύχει. Όμως αποφάσισα να κάνω ένα διαφορετικό βήμα και να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι αρχηγός και έχω περισσότερες ευθύνες. Και ελπίζω να μαζί με την ομάδα να πετύχουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και παράδοση».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ τιμητικό που είμαι ο αρχηγός της. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές της. Αυτό θέλω. Να κάνω προπόνηση και να είμαι σε θέση να την βοηθάω. Και με την εμπειρία μου στην EuroLeague να βοηθάω τα υπόλοιπα παιδιά. Προσπαθώ να βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Σε όλη μου τη ζωή προσπαθώ να δουλεύω πολύ και να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Και να είμαι το παράδειγμα για όλα τα άλλα τα παιδιά στην ομάδα».

Από τη πλευρά του, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είπε για τον Παπαπέτρου: «Είναι πολύ σημαντικό που τον κρατήσαμε το καλοκαίρι. Μιλήσαμε πολύ το καλοκαίρι και ήταν από τις προτεραιότητές μου να παραμείνει» ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης συμπλήρωσε: «Έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει πότε να κάνει το κάθε play. Είναι ξεχωριστός και θέλει να βοηθάει την ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi