Ο άφαντος Τζέισι Κάρολ έδωσε... σημάδια ζωής (vid)

Ο άφαντος Τζέισι Κάρολ έδωσε... σημάδια ζωής (vid)

Ο άφαντος Τζέισι Κάρολ έδωσε... σημάδια ζωής (vid)
Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει ακόμα τον Τζέισι Κάρολ ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και έδωσε συγχαρητήρια στη «Βασίλισσα» για το Supercopa που κατέκτησε πριν από έναν μήνα!

Η «Βασίλισσα» απέκτησε τον Κάρολ το 2011 στην πρώτη μεταγραφική κίνηση επί ημερών του Πάμπλο Λάσο στην τεχνική ηγεσία και η παρουσία του στο WiZink Center συνδυάστηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη σύγχρονη ιστορία των «blancos».

Ο κορυφαίος σουτέρ στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Φαμπιάν Κοζέρ έχει κατακτήσει δυο τίτλους EuroLeague, ένα Διηπειρωτικό, πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι Copa del Rey και πέντε Supercopa, έχοντας καθοριστική συμβολή στον τελικό του Final 4 το 2015 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της και ο Κάρολ παραμένει... άφαντος. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στις ΗΠΑ και έδωσε συγχαρητήρια στη Βασίλισσα για το Supercopa που κατέκτησε πριν από έναν μήνα!

«Ξύπνησα και οι σκέψεις μου ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ισπανία... Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα μετά από καιρό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Είμαι χαρούμενος που τους βλέπω ξανά στις εξέδρες να στηρίζουν την ομάδα. Συγχαρητήρια για το Supercopa, ήταν σπουδαίο που ο Σέρχιο Γιουλ βγήκε MVP. Τους τελευταίους μήνες περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους γονείς μου, τους παππούδες μου, ελπίζω να είστε καλά. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και θα τα πούμε σύντομα»