Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Αποδοκιμάστηκε ο Τζόρτζεβιτς

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Αποδοκιμάστηκε ο Τζόρτζεβιτς
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 7/10 στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού μετά από την απόλυσή του από τους «πράσινους» και αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Το καλεντάρι της 2ης αγωνιστικής της regular season της EuroLeague έστειλε τη Φενέρμπαχτσε του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν τον Σέρβο προπονητή κατά την είσοδό του.

Είναι το πρώτο ματς του «Σάλε» απέναντι στον Παναθηναϊκό έπειτα από τις 19 Απριλίου 2016 και το Game 3 των playoffs μεταξύ των «πράσινων» και της Μπασκόνια. Ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει γνωρίσει την ήττα (84-75) στο κλειστό του ΟΑΚΑ και οι Βάσκοι «σκούπιζαν» τη σειρά (3-0) για τη πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το ίδιο βράδυ, μάλιστα ο Σέρβος προπονητής απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τη θέση του πήρε έπειτα από λίγα 24ωρα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Έπειτα, λοιπόν από 1.997 μέρες, ο Τζόρτζεβιτς επισκέφτηκε και πάλι το κλειστό του ΟΑΚΑ για παιχνίδι της EuroLeague.

@Photo credits: INTIME