Ζάλγκιρις: Βράβευσε τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις (vid)

Ζάλγκιρις: Βράβευσε τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις (vid)

Ζάλγκιρις: Βράβευσε τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις (vid)
Κατά την διάρκεια της διακοπής για το πρώτο τάιμ άουτ στην αναμέτρηση της Ζάλγκιρις Κάουνας με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο λιθουανικός σύλλογος τίμησε τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις.

Το κοινό της Ζάλγκιρις είχε την ευκαιρία να χειροκροτήσει τον παλαίμαχο πλέον Ρενάλντας Σεϊμπούτις, ο οποίος βρέθηκε στην Zalgirio Arena για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρώην του ομάδας με αντίπαλο την Ζενίτ, για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Το παλιό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Λιθουανίας βραβεύτηκε για την προσφορά του και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Ζάλγκιρις που είχαν γεμίσει το γήπεδο.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (2005-06, 2007-08) ανακοίνωσε πρόσφατα την απόσυρση του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών. Υπήρξε παίκτης της Ζάλγκιρις από το 2015 έως το 2017, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Λιθουανίας. Ο σύλλογος από το Κάουνας δεν τον ξέχασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.