Παναθηναϊκός: «Ντόπες» στήριξης από τους οργανωμένους στην προπόνηση

Παναθηναϊκός: «Ντόπες» στήριξης από τους οργανωμένους στην προπόνηση

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: «Ντόπες» στήριξης από τους οργανωμένους στην προπόνηση
Μεγάλη αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να εμψυχώσει παίκτες και προπονητικό τιμ ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους Παναθηναϊκού και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο τμήμα μπάσκετ πριν τη μεγάλη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε και εν όψει όλης της χρονιάς.

«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας», ανέφεραν μεταξύ άλλων σε όλη την ομάδα, ενώ αποθέωσαν τον Δημήτρη Πρίφτη:

«Coach σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας».

Από τη πλευρά του ο 52χρονος τεχνικός, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Τον λόγο πήρε και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος είπε από την πλευρά του: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξερουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.