Ναβάρο: «Ο Πασκουάλ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ»

Ναβάρο: «Ο Πασκουάλ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ»

Ναβάρο: «Ο Πασκουάλ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ»
Ο θρύλος Χουάν Κάρλος Ναβάρο ετοιμάζεται για την είσοδό του στο Hall of Fame του ισπανικού μπάσκετ και κλήθηκε να αναφέρει τον προπονητή που τον επηρέασε περισσότερο στην τεράστια καριέρα του, αναφέροντας τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα περάσει στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο νεοσύστατο Hall of Fame του ισπανικού μπάσκετ μαζί με άλλες 17 σπουδαίες προσωπικότητες, μεταξύ αυτών τον Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, τον Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, τον Εμιλιάνο Ροντρίγκεθ και τον Πέδρο Φεράντιθ.

Ο άλλοτε ηγέτης της Μπαρτσελόνα κι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ παραχώρησε συνέντευξη στην As όπου ρωτήθηκε για τον προπονητή που σημάδεψε την καριέρα του:

«Λοιπόν, έμαθα πολλά από τον καθένα... Θα αναφέρω αρχικώς τους προπονητές που μου έδωσαν ευκαιρίες στα πρώτα μου βήματα, τον Τζουάν Μόντες και τον Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες. Είχα επίσης αυστηρούς προπονητές... Σε κάθε περίπτωση, θα επέλεγα τον Τσάβι Πασκουάλ με τον οποίο είχα μια εγκάρδια σχέση... Μπορούσες να μιλήσεις μαζί του για τα πάντα. Όπως όλοι, είχαμε καλές και κακές στιγμές... Σε θέματα τακτικής, είχε πολλές επιλογές».

@Photo credits: eurokinissi