Πρίφτης: «Ήμασταν κακοί επιθετικά, πρέπει να βελτιωθούμε»

Πρίφτης: «Ήμασταν κακοί επιθετικά, πρέπει να βελτιωθούμε»

Newsroom
Πρίφτης: «Ήμασταν κακοί επιθετικά, πρέπει να βελτιωθούμε»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για το ματς στάθηκε στο κακό επιθετικά παιχνίδια που είχε η ομάδα του στο Μονακό.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην κακή επίθεση της ομάδας του εξηγώντας ότι υπήρχε και πίεση λόγω της πρεμιέρας:

«Συγχαρητήρια στη Μονακό διότι έκανε ένα καλό ματς και άξιζε τη νίκη. Είχαν καλό ρυθμό και έδειξαν ότι ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Για τη δική μας ομάδα το ματς ήταν πολύ κακό από την αρχή. Στην επίθεση είχαμε έλλειψη δημιουργίας, δεν πασάραμε καλά τη μπάλα και σε κάποιες στιγμές ήμασταν στατικοί» είπε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Δυστυχώς, όταν βγάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, δεν τα βάλαμε. Πρέπει να βοηθήσουμε λίγο τους εαυτούς μας επιθετικά διότι αμυντικά δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Σήμερα επιθετικά ήμασταν πραγματικά κακοί. Προφανώς ήταν το πρώτο ματς και είχαμε κάποιου είδους πίεση αλλά θα πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε αυτό είναι δεδομένο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.