Παπαπέτρου: «Και πέρυσι που νικήσαμε το πρώτο ματς, καταλήξαμε 16οι»

Παπαπέτρου: «Και πέρυσι που νικήσαμε το πρώτο ματς, καταλήξαμε 16οι»

Newsroom
Παπαπέτρου: «Και πέρυσι που νικήσαμε το πρώτο ματς, καταλήξαμε 16οι»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποστήριξε ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το ματς ώστε να βγει κάτι καλό στη συνέχεια και εξέφρασε την πίστη του για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα των «πρασίνων» στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, ο αρχηγός των «πρασίνων» μιλώντας στη Nova είπε ότι «μένουν άλλα 33 παιχνίδια. Από τη μία πλευρά πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Δεν είναι η εικόνα αυτή που θέλουμε. Υπήρχε παραπάνω πίεση και άγχος την ομάδα. Και πέρυσι που κερδίσαμε το πρώτο ματς εκτός έδρας, καταλήξαμε 16οι. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για καλό».

Και συνέχισε: «Είμαστε μια νέα ομάδα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πολλά παιδιά βρίσκονται για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο τα οποία και θέλουν να αποδείξουν πράγματα από τη πρώτη στιγμή. Όμως καμιά φορά δεν λειτουργεί έτσι. Δεν μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα από την πρώτη μέρα. Είναι μαραθώνιος και υπάρχουν άλλα 33 παιχνίδια. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για να βγει κάτι καλό. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν είναι καλή μέρα, αλλά υπάρχει δρόμος για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση».

Όσο για το αν πιστεύει την ομάδα; «Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Εννοείται ότι πιστεύω πάρα πολύ αλλιώς δεν θα έμενα. Πιστεύω τον coach και τη δουλειά που γίνεται από τον πρώτο έως και τον τελευταίο. Προφανώς και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε οποιαδήποτε έδρα. Τα πράγματα δεν πήγαν κατ' ευχήν, είχαμε μια κακή εμφάνιση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να σηκωθείς και να συνεχίσεις».

@Photo credits: EuroLeague