Βιλερμπάν: Χωρίς Λάιτι στην πρεμιέρα της EuroLeague

Βιλερμπάν: Χωρίς Λάιτι στην πρεμιέρα της EuroLeague

Ευαγγελος Στελλάκης
Βιλερμπάν: Χωρίς Λάιτι στην πρεμιέρα της EuroLeague
Η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί αύριο (1/10, 21:00) στο Αστρομπάλ την Ζάλγκιρις, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της EuroLeague, δίχως να έχει στην διάθεση της τον αρχηγό της, Ντέιβιντ Λάιτι.

Ο 33χρονος γκαρντ-φόργουορντ ζήτησε να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για οικογενειακούς λόγους, ένα αίτημα που έκανε αποδεκτό η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Όπερ σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για την εναρκτήρια αγωνιστική της EuroLeague, όπου η ομάδα του θα φιλοξενήσει στην Λυών την Ζάλγκιρις Κάουνας.

Την περασμένη σεζόν ο πολύπειρος Λάιτι έχασε μόλις ένα ματς της κανονικής περιόδου, μετρώντας 11.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 33 παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται πως ο κόουτς Τι Τζέι Πάρκερ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ρειμάρ Μόργκαν που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.