Παναθηναϊκός: Ψάχνει δυνατό ξεκίνημα κόντρα σε Μονακό και Μάικ Τζέιμς

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Ψάχνει δυνατό ξεκίνημα κόντρα σε Μονακό και Μάικ Τζέιμς
O Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στη Euroleague και κοντράρεται με τη Μονακό στη Γαλλία (30/9, 20:00, Novasports Prime), θέλοντας να μπει με το... δεξί και να πληγώσει τον Μάικ Τζέιμς.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η Euroleague ξεκινά και ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μονακό στη Γαλλία. Εκεί τον περιμένει ο Μάικ Τζέιμς που αποτελεί τη σπουδαία μεταγραφή της ομάδας από το Πριγκιπάτο και θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο την ποιότητα του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει όλους τους παίκτες στη... φαρέτρα του, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ψάχνει τον τρόπο να φύγει με το διπλό από τη Γαλλία απέναντι σε μια ομάδα που μπαίνει με πολλές φιλοδοξίες στη διοργάνωση μετά την περσινή κατάκτηση του Eurocup

To ματς θα γίνει στην πρόσφατα ανακαινισμένη «Salle Gaston Medecin» στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ο προπονητής του... τριφυλλιού ανέφερε για το ματς: «Δεν είμαστε μια ομάδα “Hollywood” μια ομάδα με σταρ, αλλά μια φθηνή παραγωγή. Κι αυτό είναι και το στοιχείο που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε ματς. Να δείχνουμε το “όλοι μαζί"». Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε πως «κλειδί για τη σεζόν η ισορροπία στα συναισθήματά μας».

Δείτε εδώ τον οδηγό τoυ Gazzetta για τη Euroleague

To πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικης

Πέμπτη 30/9

Μονακό - Παναθηναϊκός (20:00)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου (21:05)

Αρμάνι - ΤΣΣΚΑ (21:30)

Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές (21:45)

Παρασκευή 1/10

Ούνικς Καζάν - Ζενίτ (19:00)

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (20:45)

Ολυμπιακός - Μπασκόνια (21:00)

Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις (21:00)

Μπαρτσελόνα - Άλμπα (22:00)

@Photo credits: INTIME